Adatkezelési tájékoztató

  • Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
  • Adatainak rendszerünkből történő törlését elérhetőségeink bármelyikén kérheti tőlünk.
  • A Nanobakt Kft. honlapjának működtetése során kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését, s ezért az alábbi hatályos jogszabályokat vette figyelembe az adatvédelmi szabályzata kialakítása során: az 1992. évi LXIII. törvényt (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szólót), valamint az 1995. évi CXIX törvényt (A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név,- és lakcímadatok kezeléséről szólót).
  • A honlapunkon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Azonban honlapunkról küldött vásárlási igényének megküldésekor, a vásárlási folyamat véglegesítése során személyes adataira (cégnév, név, e-mail cím, szállítási cím, telefonszám, számlázási adatok stb.) szükségünk van.
  • Személyes adat minden olyan adat, amely alapján a honlapról küldött vásárlói igényt megküldő közvetve, vagy közvetlenül azonosítható, különösen a név, cím, e-mail, és telefonszám alapján. Az ilyen úton a Nanobakt Kft. tudomására jutott adatokat cégünk harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adja ki. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy – a megadott adatok alapján – a Nanobakt Kft. a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt azt igényt cégünk minden esetben tiszteletben tartja.

A Nanobakt Kft. kijelenti, hogy az alábbi legfontosabb alapelvek alapján működteti nyilvántartását:

  • A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg, és nem adja tovább.
  • A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használja fel az, amire rendelkezésére bocsátották, és attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.
  • Az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.
  • Cégünk honlapja más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmazhat, azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.

Egyéb jogszabályok

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok, illetve rendeletek eléréséhez kérjük látogasson el az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület vagy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjára. 

Cégünk adatai

Megnevezés:             Nanobakt Vegyipari Fejlesztő és Gyártó Kft.

Székhely:                  1031 Budapest, Drótos u.1.

Telephely:                6760 Kistelek, Nagyszéktói út 11.

Telefonszám:           +36 20 29 29 29 7

Email:                        info@nanobakt.hu

Web:                           www.nanobakt.hu; www.nanosept.hu

Adószám:                  14435900-2-41

Bankszámla szám: 10402166-50526650-52761002 (K@H bank)

Cégjegyzékszám:     01-09-203107