RÓLUNK

A vezető hazai kutatóintézetek és egyetemek közreműködésével kifejlesztett NANOSEPT® a fertőtlenítőszerek új generációját hozza el hosszan tartó felületfertőtlenítő hatásának és klórmentességének köszönhetően. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy ezüsttartalmának köszönhetően a kezelt felületek hosszú időn át védetté válnak a vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben. A hazai, Kisteleken működő gyártelep folyamatosan látja el ipari ügyfeleinket többek közt az egészségügyi és élelmiszeripari szektorokban.

NANOSEPT gyár

A Semmelweis Egyetem, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány, valamint laboratóriumi műszerek kereskedelmével foglalkozó vállalkozások összefogtak és létrehoztak egy konzorciumot, melynek célja a kórházi fertőzések megelőzésére alkalmas technológiák és termékek kifejlesztése, nanoezüst részecskék alkalmazásával. Egy elnyert kutatási-fejlesztési támogatásnak köszönhetően a konzorcium arra vállalkozott, hogy termék prototípusokat fejleszt ki és állít elő.

A NANOBACT projekt megvalósítási helyszíne

A prototípusok kifejlesztése után megvalósuló nagybani gyártás megvalósításával és az értékesítéssel a Nanobakt Kft. foglalkozik.

A Nanobakt Kft. támogatást nyert el, melynek segítségével komplex technológiai beruházást valósít meg.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A Nanobakt Kft. felkészült szakembergárdája, jelentős készülék- és műszerparkja garanciát jelent arra, hogy nanotechnológia alkalmazásával a kitűzött célokat megvalósítsa és folyamatosan új termékekkel jelenjen meg a piacon. Így hoztuk létre legújabb termékeinket, a NANOSEPT® AQUA és NANOSEPT® AQUA SUPER modern fertőtlenítőszereket. A NANOSEPT® AQUA és a NANOSEPT® AQUA SUPER a tisztítószerek új generációja, amelyet nanotechnológiával állítunk elő, egy komplett rendszert képeznek.

A tisztítószerben található nanoezüst részecskék az antimikróbás hatást időben terjesztik ki, és akár több napon keresztül tart a hatásuk, ezt a tényt laboratóriumi tesztek igazolják.

Az ezüst részecskékkel történő fertőtlenítés előnyei az azonnali és hosszan tartó hatás, a baktériumölő tulajdonságok, valamint az, hogy a termékek aldehid- és klórmentesek.

Projektlap

Szakvélemények

Szakvélemény Budapest Gyógyfürdői
Szakvélemény
Szakvélemény Microlab