Személyes átvétel

Jelenlegi szabályozások szerint, Cégünk termékei között vannak, melyek nem minősülnek szállítás során ADR hatálya alá tartozó veszélyes árunak, de ez nem jelenti azt, hogy nem rendelkeznek veszélyes tulajdonságokkal, így ezek kezelése (szállítása, tárolása, felhasználása) során is be kell tartani a termékek biztonsági adatlapjában szereplő utasításokat!

Cégünk által forgalmazott termékek között vannak, amik veszélyes árunak minősülnek és az ADR hatálya alá tartoznak, azonban mentesség alá tartoznak, (korlátozott mennyiségben csomagolt áruként (LQ – Limited Quantity, azaz korlátozott mennyiségben csomagolt veszélyes áru) szállíthatók), ezért kérjük, figyelmesen járjon el az áru kezelése, szállítása, raktározása, felhasználása során.

Termékeinket kísérő dokumentumok elérhetőségét minden megrendelőnk részére biztosítjuk!

Átvehető termékek

Raktárunkon minden termékünk elérhető, székhelyünkön azonban csak  az alábbi termékek átvételére van lehetőség:

Termék megnevezése Kiszerelési egység Maximális vásárolható mennyiség
Nanosept 1 kg 6 x 1 kg
Nanosept Aqua 1 kg 6 x 1 kg
Nanosept Aqua Super 1 kg 6 x 1 kg

Az aktuálisan elérhető készleteinkről, kérjük, az alábbi telefonszámon, előzetesen kérjen tájékoztatást: +36 1 242 1390 vagy +36 20 29 29 29 7, kollégáink készséggel adnak felvilágosítást!

Cím

Személyes átvételre az alábbi címen és időben van lehetőség:

  • SZÉKHELYÜNKÖN: 1031 Budapest, Drótos utca 1.
    • Hétfő – Csütörtök: 8:30 – 15:30
    • Péntek: 8:30 – 15:00

vagy

  • RAKTÁRUNKON: 6760 Kistelek, Nagyszéktói út 11., általunk megjelölt, előre egyeztetett időpontban.

Fizetési mód

Székhelyünkön, személyes átvétel esetén, kizárólag készpénz fizetési mód lehetséges.

FIGYELEM!

Raktárkészletünkön minden termék elérhető, kisebb rendeléseket szállítóinkon keresztül, nagyobb volumenű megrendeléseket (raklapos) raktárunkról, személyesen is ki tudunk szolgálni, általunk visszaigazolt, előre egyeztetett időpontokban. Idősávokban megadott átvételi időpontokkal, rugalmasan és gyorsan szolgáljuk ki partnereinket, előre elő- és összekészített dokumentumokkal, és áruval.