A hidrogén-peroxid koncentráció meghatározásához használatos tesztcsík kiválóan megfelel a modern, gyors analitikai vizsgálati módszerek követelményeinek. A mérési művelet vizuális kiértékelése nagyon egyszerű, a felhasználó gyorsan és egyszerűen jut megbízható eredményhez.

A tesztcsíkon található kémiai anyag által mutatott színreakció segítségével a vizsgálandó minta hidrogén- peroxid tartalma könnyen meghatározható, a tesztcsík tubusán található színskála segítségével összehasonlító mérést végezhetünk. A tesztmezőn található tesztanyag a mérés során nem oldódik ki, ugyanakkor ujjunkkal nem szabad érinteni, mert a mérés pontatlanságához vezethet a tesztanyagra, és a vizsgálandó oldatba kerülő szennyeződés. A doboz zárókupakja nedvesség megkötő anyagot tartalmaz, a tesztcsíkok eltarthatósága érdekében.

A mérési művelethez nincs szükség semmilyen további eszközre, karbantartásra, kalibrálásra, az egyszer használatos tesztcsík egyszerűen és könnyen kezelhető. Egy tubus 100 db egyszer használatos tesztcsíkot tartalmaz.

Mérési tartományok

3 mérési tartományban mérő tesztcsíkot tudunk ajánlani:

  • 0,5- 25 mg/l
  • 1- 100mg/l
  • 50- 1000 mg/l

Megrendelés előtt, kérjük, mindig gondolja át, mely tartományban mérő eszközre van szüksége! Amennyiben bizonytalan, vagy kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatban kollégáinkkal, akik segítőkészen állnak rendelkezésére a felhasználást és a termék választását illetően!